6948173878 6987038334 Αγίου Ελευθερίου 40, Ξάνθη
Search Close
hero image
 
 
 
   
   
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Nick the Cleaner | Συνεργείο Καθαρισμού Ξάνθη


Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε όλους τους βλαβερούς παθογόνους οργανισμούς από τα στρώματα και το σαλόνι σας. Παράλληλα, αποτελεί την ιδανική λύση για την απομάκρυνση δύσκολων λεκέδων όπως το αίμα, τα λάδια, ο καφές κ.α.

Το συνεργείο καθαρισμού “Nick the Cleaner” το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, μπορεί να αναλάβει τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους στην Ξάνθη, την Θάσο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ


Με τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων σας εξασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα στον καθαρισμό τον στρωμάτων σας απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές και αλλεργιογόνους οργανισμούς, ακάρεα, βακτήρια, ιούς, μύκητες, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.α.
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ


Μπορούμε να καθαρίσουμε κάθε υφασμάτινο σαλόνι από λεκέδες, προσφέροντας έτσι έναν υγιεινό και σε βάθος βιολογικό καθαρισμό σε σαλόνια οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Ξάνθη, την Θάσο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΤΗΛ: 6948173878 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη, την Θάσο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε στους βιολογικούς καθαρισμούς μπορούμε να εξοντώσουμε όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως τα ακάρεα, τους μύκητες και τα βακτήρια, ενώ παράλληλα εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαφανίσουμε τυχόν λεκέδες και βρωμιές στις επιφάνειες τους, ώστε να επιτύχουμε και ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.  
   
Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με εξειδικευμένες λύσεις για κάθε χώρο, είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό. Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε εξετάζοντας το χώρο σας, μπορεί να σας προτείνει την λύση που ταιριάζει περισσότερο στον καθαρισμό του δικού σας κτιρίου.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ