6948173878 6987038334 Αγίου Ελευθερίου 40, Ξάνθη
Search Close
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Nick the Cleaner | Συνεργείο Καθαρισμού Ξάνθη


Με εμπειρία, γνώση και πάνω από όλα επαγγελματισμό, το συνεργείο καθαρισμού “Nick the Cleaner” το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, μπορεί να αναλάβει τον επαγγελματικό καθαρισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φροντίζουμε πάντα να δημιουργούμε νέα επίπεδα ποιότητας στο θέμα του επαγγελματικού καθαρισμού, προσφέροντας αποτελεσματικές και ευέλικτες υπηρεσίες καθαρισμού. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμούς και παραδίδουμε έναν χώρο απόλυτα καθαρό και υγιεινό.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες καθαρισμού που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο κτίριό σας. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και γενικούς καθαρισμούς σε:
 
 
 
  Οικίες
  Πολυκατοικίες
  Γραφεία
  Ξενοδοχεία
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια Κτίρια
  Επαγγελματικούς Χώρους
  Χώρους Ψυχαγωγίας
  Εργοστάσια
  Οικοδομές
  Σκάφη κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό των υαλοπινάκων του κτιρίου σας, όσο ψηλό και αν είναι, προσφέροντάς σας άψογα αποτελέσματα.
 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Με την κρυσταλλοποίηση των μαρμάρων σας μπορούμε να δώσουμε μία πραγματική νότα αναζωογόνησης στο χώρο σας με τις μαρμάρινες επιφάνειες η και τα πατώματα από μάρμαρο να έχουν αποκτήσει εκ νέου την πολυτελή εικόνα που σας αξίζει.
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ

Μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό του σκάφους σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες και μπορούν να σας εξασφαλίσουν εγγυημένα αποτελέσματα και ένα άψογα καθαρό περιβάλλον. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον άψογο καθαρισμό του.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε χώρου ενώ δεσμευόμαστε για την άψογη, άμεση και οικονομική εξυπηρέτησή σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ξάνθη, την Θάσο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 
 
   
Οι συνεχείς αυστηροί έλεγχοι ποιότητας και ο καθαρισμός σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε εργασίας, διασφαλίζουν την κάλυψη των αναγκών σας. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών άψογης καθαριότητας, όσο απαιτητικές και αν είναι οι ανάγκες καθαρισμού ενός κτιρίου.

Είμαστε στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφαλείς λύσεις, υψηλή ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ