6948173878 6987038334 Αγίου Ελευθερίου 40, Ξάνθη
Search Close
 
 
 
 
 
Nick the Cleaner
Συνεργείο Καθαρισμού Ξάνθη - Καθαρισμοί Κτιρίων - Βιολογικοί Καθαρισμοί


Το συνεργείο καθαρισμού “Nick the Cleaner” το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 13 χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού, παρέχοντας σύγχρονες, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις για τον άψογο καθαρισμό οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε αρχικούς, γενικούς αλλά και τακτικούς καθαρισμούς κάθε κτιρίου στην Ξάνθη, την Θάσο και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης, αμεσα και κυρίως οικονομικά.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, καθαρισμούς σκαφών καθώς καθαρισμούς υαλοπινάκων σε ψηλά κτίρια και κρυσταλλοποιήσεις μαρμάρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών, μπορούμε να προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό ακόμα και του πιο απαιτητικού κτιρίου.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματα. Για αυτό χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας, τα οποία και μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας.
 
   
Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, επαγγελματίες και δημόσιες υπηρεσίες για τον καθαρισμό οικιών, πολυκατοικιών, καταστημάτων, δημόσιων κτιρίων κ.α. ενώ εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη, την Θάσο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιό απαιτητικού πελάτη, το συνεργείο καθαρισμού μας, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό του, ενώ δεν σταματά να παρακολουθεί οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΤΗΛ: 6948173878 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη, την Θάσο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ